3 Şubat 2010 Çarşamba

Ortalık Karışıyor!!


Yarışmaya katıldığımızda bir rakibimiz vardı aslında. Sonra arttı sayısı tabii.
Aralarında bize takılan pek sevimli bir çift bile var. Tortop'lar bizi desteklemek ve kösteklemek arasında o kadar çok gelip gittiler ki, ne yapacağımızı bilemedik (: Aslında hala devam ediyorlar hehe.
Sürekli feed'imize gelip bize sevimli tehditler yağdırıp feedi yukarlara taşıyorlar (: Evet biraz tezat değil mi? Önce bizi birinci olucaz diye sevmediler. O kadar eminler ki birinci olucağımıza yan odamıza gelip her türlü işkenceyi yapacaklarmış bize (: Gürültü yapıp bizi huzursuz edeceklermiş, havuzda su atıcaklarmış, bi de en son darbe olarak kapımıza muz kabuğu koyacaklarmış!
Birinci olmamızı da en çok bunları yapabilmek için istiyorlarmış (: Bizim için küçük bir animasyon bile yaptılar. Animasyonu aşağıdaki feed'ten izleyebilirsiniz (:
Animasyon Feedi

Tortop çiftine de başarılar diyor, Facebook grubumuzdan bahsetmeye geçiyoruz (:
Baktık ki herkes bizim gibi Friendfeed delisi değil. Günlük olarak kontrol etmiyor, dedik ki, bir Facebook grubu kuralım, ordaki arkadaşlarımız görür bizi desteklerler. İşe de yaradı aslında. Bazıları sırf bizi desteklemek için Friendfeed hesabı açtı. Eminiz ki çok beğenecekler ve Friendfeed'te kalmaya devam edecekler. ^^

En sonunda bu blog fikri çıktı ortaya. Dedik ki hem çoook eğlendiğimiz şu yarışma sürecini anlatalım, olur da kazanırsak Akka Hotel'i burada anlatmaya devam edelim. Hem öğrendik wireless da varmış. Belli ki internetsiz yaşayamıyoruz (:

Destekleriniz için link. ^^

Yarışmaya Katılışımız

Akka Hotel'in sosyal medyaya yaptığı hızlı giriş çoğunuzun gözünden kaçmadı eminiz ki. Zaten muhteşem otel görüntüleriyle hepimizi tavladılar. (:
Aslında en başından beri dediğimiz gibi biz "sevgililer günü" çifti değiliz. Ama otelin güzelliği, yoğun bir tempo arasında 2 günlük tatil fikri o kadar güzel geldi ki, acaba dedik.
"En güzel sevgililer günü"nü tasvir edilecek ve en çok like alınacaktı.
Önce bolca düşündük, farklı olmalıydık, "özgün" olmalıydık, en önemlisi samimiyetimizi gösterebilmeliydik. Sonuçta ikimiz de bu ortamın içinde çokça vakit geçiriyor, hatta üzerinde çalışıyoruz da!
Sonra dedik ki, blog postu yazalım. Friendfeed blogsuz olmaz. Hem fotoğrafların hem yazının içinde rahat rahat gözüktüğü bir alan olmuş olur. Hangi blog diye düşündük, sonra içinde ikimizin de yazılarının olduğu blogu seçtik.
Sonra maceramız başladı. Birçok kişi sağolsun destekledi bizi, desteklemeye de devam ediyorlar. Evet belki dünyanın en önemli yarışması değil, hepi topu 2 günlük tatil diyebilirsiniz ama dediğimiz gibi, bir şeye katılıyorsak hakkını vermeyi de seviyoruz (:
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler!

Sevgiliye Her Gün Bayram!

Akka Hotels çok başarılı bir sosyal medya kampanyası yapmış Friendfeed üzerinden, çiftlere "en güzel sevgililer günü tasviri" sorulmuş. Otelin güzelliğini görünce sevgililer gününe inanmayan biz, katılmak istedik. Öncelikle "biz" olarak yazıyoruz bu yazıyı çünkü sevgili dediğin "biz" olmanın en güzel hali.
Biz, sevgililerin tek bir günü varmış gibi, "sevgililer günü" diye anılan bir gün olması fikrini sevmiyoruz. Çünkü bizim için en güzel gün, birlikte geçirdiğimiz bir diğer gün aslında. Birbirimize her gün tekrar tekrar aşık oluyor, her gün "dünyanın en önemli günü"ymüşcesine ilgili davranıyoruz. Bizim için önemlisi birlikte güzel vakit geçirebilmek, o günün 14 Şubat ya da 58 Kasım olup olmadığını düşünmeden. İnsanın sevdiğine sadece o günün adı "sevgililer günü" diye bir önceki günden farklı davranmasını çok garip karşılıyoruz...
Sevgililer gününde özel bir hediye almayı da planlamıyoruz çünkü biz hediyemizi yapmayı (bilenler bilir zaten (: ) tercih edenlerdeniz. Vakit harcayarak, emek vererek, belki de en önemlisi kendinden bir şey katarak...


Uzun lafı kısası, biz aşkımızı bir güne sığdırmıyoruz, bir ömre sığdırmak istiyoruz. Bizce bırakın "en güzel sevgililer günü"nü, yaşamın en güzel hali bu çünkü. Tamamlanmak...