3 Şubat 2010 Çarşamba

Ortalık Karışıyor!!


Yarışmaya katıldığımızda bir rakibimiz vardı aslında. Sonra arttı sayısı tabii.
Aralarında bize takılan pek sevimli bir çift bile var. Tortop'lar bizi desteklemek ve kösteklemek arasında o kadar çok gelip gittiler ki, ne yapacağımızı bilemedik (: Aslında hala devam ediyorlar hehe.
Sürekli feed'imize gelip bize sevimli tehditler yağdırıp feedi yukarlara taşıyorlar (: Evet biraz tezat değil mi? Önce bizi birinci olucaz diye sevmediler. O kadar eminler ki birinci olucağımıza yan odamıza gelip her türlü işkenceyi yapacaklarmış bize (: Gürültü yapıp bizi huzursuz edeceklermiş, havuzda su atıcaklarmış, bi de en son darbe olarak kapımıza muz kabuğu koyacaklarmış!
Birinci olmamızı da en çok bunları yapabilmek için istiyorlarmış (: Bizim için küçük bir animasyon bile yaptılar. Animasyonu aşağıdaki feed'ten izleyebilirsiniz (:
Animasyon Feedi

Tortop çiftine de başarılar diyor, Facebook grubumuzdan bahsetmeye geçiyoruz (:
Baktık ki herkes bizim gibi Friendfeed delisi değil. Günlük olarak kontrol etmiyor, dedik ki, bir Facebook grubu kuralım, ordaki arkadaşlarımız görür bizi desteklerler. İşe de yaradı aslında. Bazıları sırf bizi desteklemek için Friendfeed hesabı açtı. Eminiz ki çok beğenecekler ve Friendfeed'te kalmaya devam edecekler. ^^

En sonunda bu blog fikri çıktı ortaya. Dedik ki hem çoook eğlendiğimiz şu yarışma sürecini anlatalım, olur da kazanırsak Akka Hotel'i burada anlatmaya devam edelim. Hem öğrendik wireless da varmış. Belli ki internetsiz yaşayamıyoruz (:

Destekleriniz için link. ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder